Uudet kannatusjäsenet auttavat sisäisen avun kasvattamisessa

Usealla sisarella ja veljellä on lompakossaan löysä kymppi, joka auttaisi Odd Fellow Samaria ry:n sisäisessä avustamisessa taloudelliseen hätään joutuneita Veljeskuntamme sisaria ja veljiä, ollen näin arvokas kymppi. Lähimmäisen hädän helpottamiseen paneutuminen on Veljeskuntamme aatteen ydintä.

Kannatusjäsenet merkitsevät Odd Fellow Samarialle tuloa, mikä helpottaa avustustoimintamme suunnittelua. Uudet kannatusjäsenet toimivat taloudellisena tukenamme jäsenmaksunsa suuruisella summalla, kun lisäämme sisäistä apua hädässä oleville sisarille ja veljille Veljeskunnan parhaaksi.

Jos et ole vielä ehtinyt maksaa kannatusjäsenmaksua tälle toimintakaudelle, niin ojenna arvokas kymppisi loosisi Odd Fellow Samarian yhteyshenkilölle seuraavassa kokouksessa tai tee itse 10 euron kannatusjäsenmaksun tilisiirto Odd Fellow Samaria ry:n tilille tämän lomakkeen avulla.

Olemme riippuvaisia toisistamme. Juuremme laajenevat samassa aatteellisessa maaperässä ja oksamme antavat suojaa vuorollaan eri suunnista tulevissa elämän myrskyissä.
Lähekkäin vahvistuen, kasvotusten ja mahdollisimman vähän toista varjostaen.