Sisäinen avustus Veljeskunnan jäsenelle

Avustushakemus Veljeskunnan jäsenelle

Lue sisäisen avustushakemuksen ohjeet Veljeskunnan jäsenelle.

Loosien yhteyshenkilöt tärkeässä tehtävässä

Samarian aluevastaavilla ja loosien yhteyshenkilöillä on vastuullinen tehtävä. Samarian päämääriin sitoutuneina voimme yhdessä auttaa niitä sisaria, veljiä tai vanhuksia, joita on kohdannut hätä. Loosin yhteyshenkilön hoitaa aktiivisuudella ja innostuksen vallassa tehtäväänsä, johon hän on lupautunut. Päämääränä tulee olla tuloksellinen hädässä olevien lähimmäistemme avustaminen ja tuki. Jos loosistasi puuttuu Samarian yhteyshenkilö, ehdota loosillesi, että sinä voisit ryhtyä sellaiseksi.

Odd Fellow Samarian hallituksella on vuonna 2019-2020 avustushakemusten perusteella myönnettävissä 15 000 euroa myös Veljeskunnan omien sisarten ja veljien auttamistyöhön. Ota yhteyttä Rauno Hämäläiseen, hallituksen puheenjohtajaan, jos tunnistat sisaristasi tai veljistäsi hädässä olevan jäsenenne, eikä loosissanne ole Odd Fellow Samarian nimettyä yhteyshenkilöä. Varmista myös, että loosinne on Odd Fellow Samarian tukiyhdistys.

Erään Veljeskuntamme jäsenen kiitoskirjeestä ilmeni, kuinka hän pystyi jo kävelemään Samarian avustuksella saamansa fysioterapiahoidon ja erikoispohjallisten avulla. Ilman Samarian apua hänellä ei olisi ollut siihen mitään mahdollisuutta.

Käskyjemme toteuttamisessa ei pidä unohtaa sisäistä avustamista. Oman jäsenistömme piirissäkin on sisaria ja veljiä, jotka tarvitsevat apuamme. Emme erotu ympäröivän yhteiskunnan kirjosta millään tavalla. Vastuuntunto hädänalaisten lähimmäistemme auttamisessa Veljeskuntamme käskyjen mukaisesti on velvollisuutemme.

logo-teksti

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *