Sisäinen avustus Veljeskunnan jäsenelle

Avustushakemus Veljeskunnan jäsenelle

Lue sisäisen avustushakemuksen ohjeet Veljeskunnan jäsenelle. Yhteydenotto on nopeinta nettilomakkeen kautta, tai voit myös ladata avustushakemuslomakkeen koneellasi täytettäväksi: OpenDoc muoto *.odt dokumentti tai Word muoto *.docx dokumentti.

Loosien yhteyshenkilöt tärkeässä tehtävässä

Samarian aluevastaavilla ja loosien yhteyshenkilöillä on vastuullinen tehtävä. Samarian päämääriin sitoutuneina voimme yhdessä auttaa niitä sisaria, veljiä tai vanhuksia, joita on kohdannut hätä. Loosin yhteyshenkilön hoitaa aktiivisuudella ja innostuksen vallassa tehtäväänsä, johon hän on lupautunut. Päämääränä tulee olla tuloksellinen hädässä olevien lähimmäistemme avustaminen ja tuki. Jos loosistasi puuttuu Samarian yhteyshenkilö, ehdota loosillesi, että sinä voisit ryhtyä sellaiseksi.

Odd Fellow Samarian hallituksella on kaudella 2020-2021 avustushakemusten perusteella myönnettävissä 15 000 euroa Veljeskunnan omien sisarten ja veljien auttamistyöhön. Ota yhteyttä Lasse Palkéniin, hallituksen puheenjohtajaan, jos tunnistat sisaristasi tai veljistäsi hädässä olevan jäsenenne, eikä loosissanne ole Odd Fellow Samarian nimettyä yhteyshenkilöä. Varmista myös, että loosinne on Odd Fellow Samarian tukiyhdistys: Ota yhteyttä, valitse lomakkeelta kohta: Jäsenyys (yhdistykset).

Erään Veljeskuntamme jäsenen kiitoskirjeestä ilmeni, kuinka hän pystyi jo kävelemään Samarian avustuksella saamansa fysioterapiahoidon ja erikoispohjallisten avulla. Ilman Samarian apua (tarinat) hänellä ei olisi ollut siihen mitään mahdollisuutta.

Käskyjemme toteuttamisessa ei pidä unohtaa sisäistä avustamista. Oman jäsenistömme piirissäkin on sisaria ja veljiä, jotka tarvitsevat apuamme. Emme erotu ympäröivän yhteiskunnan kirjosta millään tavalla. Vastuuntunto hädänalaisten lähimmäistemme auttamisessa Veljeskuntamme käskyjen mukaisesti on velvollisuutemme.

logo-teksti

You may also like...

1 Response

  1. Kalevi Siikonen sanoo:

    Huomenta
    Olin Turussa ja pyysin kaikken sen materiaalin, jonka voitte lähettää, sähköpostiini.
    Tarkoituksena on koota dia-sarja, jonka esitän veljille.
    Tärkeänä pidän avustusten käytännön toteutuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *