Odd Fellow Samarialle nettisivut

Odd Fellow Samaria ry koosti uudet nettisivut tiedottamisen ja varainhankinnan tehostamiseksi sekä avustushakemusten määrän kasvattamiseksi. Odd Fellow Samarian hallitus haluaisi suunnata apua selvästi enemmän sisäiseen apuun veljille ja sisarille, mutta hakemuksia ei saada riittävästi.

Odd Fellow Samaria ry:n uudistetuilta verkkosivuilta saadaan runsaasti yksityiskohtaista tietoa yhdistyksestä hätään joutuneiden vanhusten ja Veljeskuntamme sisarten ja veljien avustus- sekä huolenpitotoiminnassa. Pääsemme tarkastelemaan sivustoja https://oddfellowsamaria.org -osoitteessa. Blogipalvelussa vieraileva Odd Fellow -Veljeskunnan jäsen voi myös osallistua keskusteluun sivustoilla. Tutustu Suomen Odd Fellow -Veljeskunnan piirissä toimivaan rekisteröityyn yhdistykseen! Voit samalla ilmoittautua kannatusjäseneksi ja tukea siten käskyjemme mukaista toimintaa. Ole Laupias Samarialainen!

Perehdy nettisivuihimme ja ota yhteyttä, jos kaipaat lisää informaatiota.

You may also like...

2 Responses

 1. Raimo Uusitalo sanoo:

  Runsaasti ajantasaista tietoa Odd Fellow Samariasta. Lisätietoja voi pyytää sähköisellä lomakkeella.
  Kannatusjäseneksi voi ilmoittautua vaikka heti Odd Fellow Samaria ry on valmis auttamaan hädässä olevia sisaria ja veljiä.
  Avustuksen tekoa varten on hyvät ohjeet toimimiselle. Käymme eteenpäin avoimin silmin ja korvin!

 2. Raimo Uusitalo sanoo:

  Odd Fellow Samaria ry on valmis auttamaan hädässä olevia sisaria ja veljiä.
  Avustushakemuksen laadintaa varten on hyvät toimintaohjeet.
  Käymme eteenpäin avoimin silmin ja korvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *