Kaikille kannatusjäsenille

Olet saanut sähköpostiisi seuraavan viestin henkilökohtaisella viitenumerolla. Jos et näe viestiä, se on voinut mennä roskapostikansioosi. On tärkeää, että merkitset sen toiminnolla ”Ei roskapostia”, jotta näet jatkossa kaikki viestimme postilaatikossasi.

Veljeskunnan sisäisen apumme perusta on sinun kannatusjäsenyytesi

Kiitämme sinua kannatusjäsenemme aikaisemmista laupeuden teoistasi ja toivomme, että sinulla on mahdollisuus jatkaa yhteisellä polullamme Veljeskuntamme parhaaksi nyt syyskuussa alkavalla uudella avustuskaudellamme.

Jo 10 eurolla teemme pieniä ihmeitä

Kannatusjäsenyytemme minimimaksu on 10 euroa. Pyydämme jälleen nöyrästi sinun kannatusjäsenyyttäsi, jotta voisimme auttaa lähimmäisiä yhteisen aatteemme mukaisesti mahdollisimman tehokkaasti. Toimi heti näin:

  • Maksa vähintään 10 euroa tilillemme Odd Fellow Samaria ry 
  • IBAN: FI84 2185 1800 0324 69
  • henkilökohtaisella viitenumerollasi (tai viitteellä 1313 jos et löydä omaasi)

Avustusten painopiste siirtyy sitä enemmän Veljeskunnan sisäiseen apuun, mitä enemmän saamme jäsenistöltämme avustushakemuksia. Tarvitsemme sinunkin sinunkin tuki- ja avustusehdotuksia niistä sisarista ja veljistä, jotka eivät selviä arjesta äkillisistä vastoinkäymisistä jäsenyhteisönsä avustusvaliokunnan myöntämän tuen jälkeen. 

Kiitämme lämpimästi laupeuden teostasi! Jos olet jo ehtinyt maksaa kannatusjäsenmaksusi syyskuun aikana, tämä viesti on sinulle tarpeeton.

Odd Fellow Samarian hallitus