Joulutervehdys Odd Fellow Samaria ry:lta

Rakkaat Sisaret ja Veljet!

Joulu tekee tuloaan etelässä mustana ja pohjoisempana valkeana – toivottavasti Sinulla on ollut mieluisaa aikaa Joulua valmistellessasi kaikesta kiireestä huolimatta. Haluamme näin joulun ja uuden vuoden kynnyksellä lausua parhaat kiitoksemme siitä työstä, mitä olet tehnyt
yhdistyksemme eteen. Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä myös Kirkon diakoniarahaston kuin Suomen Punaisen Ristin ystäväpalvelun kanssa auttaessamme vanhuksiamme. Sisäistä apua ovat saaneet useat sisaret ja veljet ympäri Suomea heidän inhimillisessä ahdingossaan. Loosiemme avustustehtävä on tietenkin ensisijainen, mutta se on useimmiten rajoittunut vain jäsenmaksuvapautukseen.

Tänä kautena tulemme käyttämään 40.000 € hädänalaisten auttamiseen, josta 25.000 € saavat KDR ja SPR. Olemme budjetoineet huomattavasti lisää omien sisarten ja veljien sekä heidän läheistensä auttamiseksi kuluvalla kaudella – 15.000 €. Koska toimimme vain jäsentemme ja kannatusjäsentemme tuella toivon, että voit pitää mielessäsi varainkeruumme näin joulun alla (FI84 2185 1800 0324 69 viittellä 1177).

Jotta Sinulle konkretisoituisi se hyvä, mitä olet tehnyt ikääntyneiden hädässä olevien hyväksi, lue tuore raportti Kirkon Diakoniarahaston avustamme tältä vuodelta 2019.

Kiitollisena hyvän joulun ja uuden vuoden toivotuksin
Odd Fellow Samaria ry:n hallitus

Kiitos, enkelit! (kuva: Pxhere CC0)